Kvalitets gulvservice

Hos NL Gulvservice tilbyder vi kvalitets gulvservice inden for trægulve.

 

Det er alt lige fra en gulvafslibning, så dit trægulv står flot og vedligeholdt igen til belægning af nye trægulve og til efterbehandling med henholdsvis lud, lak eller olie. Vi ved, hvor vigtigt det er, at have flotte gulve. Med mere end 60 års erfaring i branchen, så kan vi sikre dig den mest optimale løsning for dine gulve, som både sikre et pænt udtryk, men også er praktisk og slidstærkt.

 

Inden vi går i gang med den service, som du har brug for, tager vi en snak med dig omkring gulvets tilstand og vurderer, hvad det har brug for. Det vigtigste for os er, at vi udfører en løsning i samarbejde med vores kunder, så vi er sikre på, at vi får løst opgaven bedst muligt.

 

Hos NL Gulvservice kan vi sikre dig en professionel og effektiv gulvløsning med råd og vejledning fra start til slut, så vores kunder kan vende tilbage til deres vante rammer med et nyt og flot gulv inden for kort tid.

Gulvservice der tilpasser dig

Vi kan håndtere store som små opgaver, samt skræddersy servicen til den enkelte kunde.

En aftale - er en aftale

Vi er fair over for vores kunder, og sørger der er et tilfredsstillende resultat blandt begge parter.

Vi overholder tiden

Topprioriteten er, at levere den bedste kvalitet inden for den aftalte tidsramme.

Ring eller skriv til NL Gulvservice  27 51 85 29  |   nlgulvservice@gmail.com

Gulvafslibning

Ser trægulvet i stuen trist og slidt ud? Trænger det til en kærlig hånd, som kan give det nyt liv igen? Så er du havnet på den rigtige hjemmeside.

 

Lad NL Gulvservice hjælpe dig med at få dit gamle trægulv til at se godt og vedligeholdt ud igen. Vi har slebet gulve i mere end 60 år, så vi tør godt at kalde os for eksperter inden for branchen. Du kan derfor være sikker på, at dit gulv er i trygge hænder hos os.

 

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive vores kunder omkring, hvornår gulvet bør slibes, hvilken behandling det skal have og hvordan man vedligeholder det bedst muligt.

 

Har dit trægulv brug for nyt liv?

Når trægulvet skal se nyt og flot ud igen, så er den mest benyttede løsning en gulvafslibning. Der er nemlig ikke behov for at høvle gulvet, da det blot slider mere på teksturen end ved en gulvafslibning. Når vi har slebet dit gulv, er det klar til en efterbehandling med enten lak, lud eller olie.

 

Hvornår har mit gulv brug for en afslibning?

Dit gulv trænger til en afslibning, når lakken på trægulvet er slidt helt ned og man tydeligt kan se ridserne. Ridser i trægulvet kan skyldes mange ting, men hvis du f.eks. har en stor hund med kløer, så skal du nok regne med, at gulvet skal slibes lidt oftere. Ligeledes, hvis har du små børn, som måske taber legetøj eller andet på gulvet, som laver mærker og ridser. Heldigvis er disse mærker og ridser nemme at komme af med igen med en hurtig gulvafslibning.

NL Gulvservice udfører alle former for gulvafslibning

Efter en gulvafslibning kan du selv bestemme, hvilken efterbehandling gulvet skal have. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er behov for, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig.

 

Kan gulvafslibning give flotte gulve?

Her er svaret naturligvis, ja. Når først dit gulv har fået en afslibning, så er det ikke muligt at gøre det om lige med det samme, hvis ikke du er tilfreds med resultatet. Men vores kunder skal vide, at vi har mere end 60 års erfaring med at slibe gulve, og derfor ved vi også, hvordan man skaber flotte gulve, som du nok skal blive glad for.

Gulvbelægning til private og erhverv

Linoleumsgulve

Har du brug for et stærkt og rengøringsvenligt gulv? Så er linoleumsgulve vejen frem.

 

Et linoleumsgulv er et naturprodukt, og derfor et bæredygtigt gulv. Linoleumsgulve er fremstillet af naturlige materialer, som giver en stærk overflade, der er nemme at rengøre. Linoleumsgulve kan fås i mange designs, farver og mønstre, så det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan dit gulv skal se ud.

 

Gulvet har mange gode egenskaber og egner sig både til privat- og erhvervskunder, fordi det er modstandsdygtigt, nemt at rengøre og dermed let at vedligeholde.

 

Ønsker du et nyt linoleumsgulv i dit hus eller virksomhed, så hjælper vi gerne med råd og vejledning, så vi er sikre på, at du får gulvet lige, som du gerne ville have det. 

Vinylgulve

Hvis du ønsker et sikkert og slidstærk gulv, så er vinylgulve den bedste mulighed.

 

Vinylgulve er praktiske og egner sig til virksomheder og institutioner, hvor gulvet bliver brugt rigtig meget. Gulvet er let at holde og har ikke behov for retmæssige behandlinger for at se flot ud. Vinylen kan fås i mange farver og derfor kan vores kunder få det lige, som de ønsker det.

 

Vi hjælper gerne med råd og vejledning til, hvordan dit vinylgulv skal se ud, og hvad der ville passe bedst ind hos dig. Så får du gulvet præcis, som du ville have det. På den måde sikre vi en anvendelig og skræddersyet gulvløsning til vores kunder.

Efterbehandling af gulve

Ludbehandling

Ludbehandling er en meget populær og anvendt gulvbehandling af trægulve. Behandlingen er især velegnet til et lyst gulv, hvor du ønsker at fremhæve de naturlige årer i træets overflade. En ludbehandling kan altså give et utrolig flot gulv med et naturligt look, som kan passe ind i de fleste ejendomme.

 

Udover at en ludbehandling giver gulvet et flot udtryk, så er den også med til at beskytte træet mod mindre ridser og hakker, samt gøre det mindre modtageligt over for væske. Behandlingen er altså utrolig effektiv og beskytter træet langt bedre end, hvis det ikke var behandlet.

 

Hvordan vedligeholder man et gulv med lud?

Når du har et ludbehandlet trægulv, så har det behov for jævnlig vask med sæbe, som skal opløses i vand. Når man gør dette, så får trægulvets overflade en hinde, som beskytter mod skidt og snavs.

 

Der findes forskellige sæber, der er egnet til ludbehandlede trægulve. Dog skal man være opmærksom på, at en natursæbe kan få gulvet til at gulne med årerne. Du kan altid forhøre dig hos din lokale farvehandler eller byggemarked eller ringe til os, hvis du er i tvivl om, hvilken sæbe du skal bruge.

 

Lakbehandling

Lakbehandling er et sikkert valg, da dit gulv får en slidstærk overflade, som er nem at rengøre. Der er mange måder at lakere sit trægulv på og derfor er det forskelligt om man efter en efterbehandling får en mat, blank eller halvblank overflade. Ligegyldigt, hvilken måde man gør det på, så bliver gulvet nemt at vedligeholde og derfor passer denne efterbehandling til de fleste gulve.

 

Hvordan vedligeholder man et lakeret trægulv?

Et lakeret trægulv vil stå flot og vedligeholdt i mange år, hvis man altså behandler det på den rigtige måde. Gulvet er utrolig nemt at behandle, da det blot kræver, at du støvsuger og vasker det engang imellem. Når du vasker gulvet, så behøver du ikke at bruge rengøringsmidler, men hvis gulvet er meget beskidt, så kan du godt bruge lidt sæbe.

Vi sørger for efterbehandling af din gulve

Oliebehandling

En oliebehandling kan give dine trægulve en silkemat overflade, som samtidig beskytter mod slid og snavs. Når man behandler træet med olie, så trænger olien ned i træets porer og fremhæver dermed træets naturlige look. Hvis du vælger en oliebehandling til dit trægulv, så vil dit gulv få en slidstærk overflade og et naturlig udseende., som fremhæver træets struktur.

 

Hvordan vedligeholder man et oliebehandlet trægulv?

Du vedligeholder dit oliebehandlet trægulv ved, at feje det med en blød kost eller støvsuge det med et blødt børstestykke, så du undgår at lave mærker og ridser i gulvet.

 

Efter du har fejet eller støvsuget gulvet, skal du vaske det med vand, som er tilsat sæbespåner eller anden form for beskyttende sæbe, der passer til rengøring af oliebehandlet trægulve. Det er vigtigt, at bruge så lidt vand som muligt, da trægulve er meget følsomme over for vand. Derfor skal man også huske, at tørre gulvet godt af efter, at det er vasket.

Send en forspørgsel

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en gulvbehandling, så send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

hCaptcha